WordPress- och matlagningskurs

WordPress- och matlagningskurs

WordPress- och matlagningskurs - foto: Sanja Gjenero

I November arrangerar vi en lite annorlunda kurs i WordPress. Kursen hålls i matbutiken Cajsa Wargs nya konferenslokaler på Odenplan, konferenslokaler med tillgång till ett stort kök för upp till 26 personer. Kursen vänder sig till dem av er som precis börjat arbeta som WordPress-redaktörer eller är rena nybörjare och intresserade av att lära er att bygga en egen WordPress-webbplats. Kursen leder till att deltagarna kan installera WordPress på ett webbhotell, ställa in och installera systemet och framför allt bygga upp en webbplats där WordPress fungerar som Content Management System.

Matlagningen är till för att vi skall komma samman och under trevliga former lära känna varandra och få möjlighet att diskutera WordPress och livet i övrigt. Alla moment leds av kunniga utbildare, såväl i köket som datasalen.

Till WordPress- och matlagningskursen »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>